-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Світлана Онищук відзначила нагородами кращих працівників ЦНАПів Прикарпаття

-Реклама-spot_img
spot_img

На сьогодні функціонує 55 центрів, 17 територіальних підрозділів й 223 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП та на базі 5 старостинських округів. За перше півріччя усі вони надали майже 600 тис. адмінпослуг.

Варто наголосити, що мережа ЦНАПів Івано-Франківської області має високі показники в Україні за індексами задоволеності клієнтів та лояльності, кількістю відгуків і розвитку мережі.

«ЦНАПи стали символом відкритості, прозорості та доступності влади. Це – простори, де люди мають змогу швидко та якісно отримати державні послуги, вирішити різноманітні питання — від оформлення документів до реєстрації бізнесу», – зазначила очільниця області.

Цими днями виповнюється 12-а річниця прийняття Закону України «Про адміністративні послуги», який став основою для сучасної системи надання державних послуг.

«Особливо хочеться відзначити роботу працівників ЦНАПів Прикарпаття, які сьогодні обслуговують чималу кількість внутрішньо переміщених людей, військовослужбовців та їхні родини», – зазначила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.

Обласними нагородами відзначили кращих працівників ЦНАПів, які своєю працею продемонстрували відданість справі, бажання служити людям та зробили великий внесок у зміцнення нашої держави.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні