-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпаття здобуло дебютну перемогу в сезоні. ФОТОРЕПОРТАЖ

-Реклама-spot_img
spot_img

Підопічні Рипана до цього матчу підходили без перемог. А ось “Нива” від гри до гри прогресувала. Колектив із Тернополя у минулому турі переграв “Минай” на виїзді і піднявся на четверте місце.

У стартовому складі господарів сьогодні вийшов Андрій Хома, який на початку нинішнього сезону грає мало, інформує Правда з посиланням на UA-Футбол.

Вже на першій хвилині господарям поля вдалося відкрити рахунок. Бучакчийський наважився на удар з далекої відстані і фортуна йому посміхнулася – 1:0. Помилився у цьому епізоді Жупанський.

На 15-й хвилині підопічні Рипана вдруге відзначилися. Андрій Хома з меж штрафної пробив у дальній кут – 2:0. Дебютний гол у сезоні для найкращого бомбардира минулого чемпіонату. Дуже агресивний початок матчу у виконанні футболістів “Прикарпаття”.

- РЕКЛАМА-

Такого гості навряд чи очікували. Ще до перерви господарі поля довели рахунок до розгромного. Радульський подав, а Барчук пробив у дальній кут – 3:0. Неймовірний розвиток подій. Цього точно ніхто не очікував.

У другій половині зустрічі цікавих подій було мало. Згадати можна хіба що удар в поперечину від Дорошенка. У підсумку, дебютна у сезоні перемога “Прикарпаття”.

ФОТО: Богдана Савлюка

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні