-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Для франківців запустили безоплатний курс із кібербезпеки від міжнародної компанії Cisco Systems

-Реклама-spot_img
spot_img

Для франківців відкрили новий набір на безоплатний онлайн-курс з основ кібербезпеки від міжнародної компанії Cisco Systems — лідера в галузі мережевих технологій. Навчання стартує 18 вересня. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурна мережа Гончаренко центр у партнерстві із Cisco Systems.

У команді кажуть: на курсі учасники зможуть дослідити сферу кібербезпеки: дізнатись про її основи для захисту особистого цифрового життя, а також про найбільші безпекові виклики, які загрожують уряду, компаніям та навчальним закладам. 

«Ми окреслимо потреби в кібербезпеці, розберемо атаки, концепції та техніки, навчимося захисту ваших даних і конфіденційності, а також кіберзахисту організацій. Всі ці знання ви зможете отримати абсолютно безкоштовно, не виходячи з дому», — зазначають у мережі Гончаренко центр. 

Заняття буде проводити сертифікований інструктор та інженер з кібербезпеки Cisco з 15-річним досвідом — Арчіла Шенгелії. 

«Арчіла — громадянин Грузії, який активно підтримує Україну в боротьбі з російською навалою. Безоплатно навчати українців основ кібербезпеки було його давньою мрією», — діляться у Гончаренко центрі. 

- РЕКЛАМА-

Організатори додають: це вже другий потік курсу: більше 120 студентів успішно завершили навчання у травні.

«У нас було багато запитів запустити другий потік курсу — тож ми звернулися до партнерів із Cisco Systems. Тепер ще більше українців зможуть опанувати основи кібербезпеки з нуля», — кажуть у команді. 

Навчання триватиме 2 тижні, заняття відбуватимуть щосереди та щопʼятниці о 12:00. До участі запрошують дорослих будь-якого віку з середнім рівнем володіння англійською мовою (В1). Усі навчальні матеріали також продубльовані українською мовою. Перше заняття відбудеться вже у середу, 18 вересня. 

По завершенню навчання всі учасники отримають міжнародний сертифікат від Cisco Networking Academy та Гончаренко центрів, який можна додати у СV. Аби долучитися до курсу, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні