-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківський військовий Назарій Кішак отримав у подарунок бойовий ніж від Командувача ОТУ Харків

-Реклама-spot_img
spot_img

Військовий з Івано-Франківська Назарій Кішак отримав особливий подарунок від Командувача ОТУ Харків. Бойовий ніж від бригадного генерала Михайла Драпатого став символом визнання заслуг та бойового досвіду військовослужбовця.

Військовослужбовець з Івано-Франківська Назарій Кішак отримав незвичайний подарунок від вищого командування. Бригадний генерал Михайло Драпатий, Командувач Оперативно-тактичного угруповання “Харків”, вручив йому бойовий ніж як знак визнання його заслуг та професіоналізму.

На зображенні може бути: 2 людини та текст

“Цей ніж для мене не просто цінний подарунок, а символ нашої спільної роботи, підтримки та того бойового досвіду”, – Назарій Кішак поділився у соцмережі Фейсбук своїми враженнями від отриманого подарунка.

Виявляється, що співпраця між Назарієм Кішаком та Михайлом Драпатим має довгу історію. За словами франківського військового:

“Знаю Михайла Васильовича ще з 2014 року, і час йде дуже швидко, але за ці роки він став для мене прикладом справжнього командира — професійного, мудрого та надійного”.

На зображенні може бути: ніж
Немає опису світлини.

“Велика подяка за можливість працювати разом та за його постійну підтримку!”, – Назарій Кішак особливо підкреслив значення підтримки з боку командування.

На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: 4 людини

Завершуючи свою розповідь про отриманий подарунок, Назарій Кішак використав традиційне військове привітання:

“Слава Україні! Честь маю”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні