-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Україну повернули ще 49 полонених, серед них захисники «Азовсталі»

-Реклама-spot_img
spot_img

У п’ятницю, 13 вересня, до України повернулося 49 наших громадян — це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби та цивільні особи.

В Україні 13 вересня відбувся обмін полоненими з Росією. Додому повернулося 49 захисників.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

“49 українців і українок удома. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також наші цивільні люди”, – повідомив президент.

Серед звільнених — Леніє Умєрова, українка, яку росіяни взяли в заручники , коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також були звільнені кілька захисників і захисниць “Азовсталі”, які мужньо обороняли Маріуполь. Серед них — Герой України, військовий медик Віктор Івчук, який зробив неоціненний внесок у захист наших військових.

- РЕКЛАМА-

Керівниця патронатної служби полку “Азов” Олена Токачова повідомила також, що додому повертаються 15 військовослужбовців тодішнього полку “Азов” НГУ після понад 2 років полону. “Азовці” потрапили до обміну вперше за тривалий час. Це група переважно з жінок.

Обмін полоненими 13 вересня / Фото: Олена Толкачова / ©
Обмін полоненими 13 вересня / Фото: Олена Толкачова

“Я дякую всій нашій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних”, – сказав Зеленський.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні