-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківська співачка Тіна Кароль стала новою музичною продюсеркою Нацвідбору Євробачення-2025

-Реклама-spot_img
spot_img

Новою музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення стала відома співачка й авторка пісень з міста Івано-Франківська Тіна Кароль.

Про це своїх читачів інформує новинний ресурс Правда іф, із посиланням на Суспільне Євробачення.

Новою музичною продюсеркою Національного відбору на Євробачення стала франківська співачка Тіна Кароль.

Приймати заявки на участь у Нацвідборі розпочнуть вже наступного тижня, а разом із тим оголосять нові деталі щодо умов участі та процесу відбору.

«Рада приєднатися до команди Нацвідбору на Євробачення й мати можливість підтримати як тих, хто робить свої перші кроки, так і тих, хто повертається на сцену Нацвідбору знову. Впевнена, що цього року ми побачимо багато яскравих виконавців, яких ми представимо вам у найкращому світлі» — ділиться Кароль.

- РЕКЛАМА-

Раніше музичним продюсером Національного відбору був Дмитро Шуров.

«Цього року до нашої команди приєднується Тіна Кароль — одна з найяскравіших артисток нашого часу, що має великий досвід у продюсуванні та підтримці молодих виконавців. Власний досвід участі в Євробаченні дає їй глибоке розуміння всіх аспектів цього конкурсу. Її експертиза й музичне чуття допоможуть нам обрати артиста, який гідно представить Україну на міжнародній арені», — зазначила голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська.

69 Пісенний конкурс Євробачення пройде у швейцарському місті Базель після перемоги Nemo з піснею «The Code» на Євробаченні-2024. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні