-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Заснув у автобусі: прикордонники зняли з рейсу «Франківськ – Прага» чоловіка, який хотів незаконно потрапити до Словаччини

-Реклама-spot_img
spot_img

Прикордонники затримали чоловіка, у пункті пропуску «Ужгород», який хотів незаконно потрапити до Словаччини. Його виявили виявили під час перевірки документів пасажирів рейсового автобуса.

Про це своїх читачів повідомляє інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на західне регіональне управління ДПСУ.

33-річний хмельничанин не мав законних підстав для перетину кордону у період дії воєнного стану. Його запросили у службове приміщення для додаткової перевірки. Під час опитування оперативні співробітники встановили, що він мав намір пробратися до Словаччини в обхід пункту пропуску «Ужгород». Звідти він планував переїхати до Польщі, де нині проживає його батько.

Чоловік впродовж пів року обмірковував план та маршрут руху. Врешті, вирішив дістатися Буковеля, звідти автобусом доїхати до Ужгорода, зійти перед пунктом пропуску і поза ним перейти на територію Словаччини.

Правопорушник діяв згідно з планом, аж доки в Ужгороді йому не захотілося алкоголю, так би мовити, «для хоробрості». Він придбав на станції спиртне, вжив його, а коли сів в автобус – заснув. Розбудив сонька на лінії паспортного контролю прикордонний наряд, – йдеться в повідомленні.

- РЕКЛАМА-

Чоловіка затримали в адміністративному порядку. За спробу незаконного перетину кордону йому доведеться відповідати перед судом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні