-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатець Роман Розтопа боронить Україну разом зі своїм сином

-Реклама-spot_img
spot_img

Роман Розпопа — боєць 79-го батальйону, 3-ї роти, 2-го взводу. Він служить з 1 березня 2022 року разом зі своїм сином. 

Про це інформує Правда іф, із посиланням на 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина.

Коли Роман тільки починав службу, перші дні були справжнім випробуванням: “Як кажуть, трошки було напряжно.” Однак з часом все налагодилося. “Тримаємо лінію оборони, все налагоджено” — підкреслює він, відзначаючи, як колектив згуртувався. Разом вони стали справжньою родиною, що діє злагоджено та рішуче.

“Чому?” — запитуєш ти, а Роман відповідає впевнено: “Тільки одна причина. Заради того, щоб цей ворог не зайшов на нашу землю, в наш дім.” Він чітко усвідомлює, що захищає не лише свою державу, а й свою сім’ю.

Зараз, вже на третьому році служби, Роман відзначає: “Люди згуртувалися і стали сильнішими.” Він вважає, що страх — це нормальна реакція: “Боятися треба, але в міру. Страх мусить бути, бо то таке. Не страшний чорт, як його малюють”.

- РЕКЛАМА-

Він закликає інших не боятися:

“Якщо я кажу, бо мені уже 58-й рік, що можна воювати, так що, хлопці, не бійтеся! Ласкаво просимо, но пасаран — вони не пройдуть — заявляє Роман з рішучістю. Як тримали, так і будемо тримати, не пропустимо ворога”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні