-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

«Епіцентр» – «Прикарпаття». Анонс матчу першої ліги

-Реклама-spot_img
spot_img

У понеділок, 16 вересня, матч у Кам’янці-Подільському продовжить програму сьомого туру Першої ліги.

На стадіоні ім. Г. Тонкочеєва місцевий “Епіцентр” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”.

Івано-франківці нарешті здобули свою першу перемогу у чемпіонаті, в миулому турі вдома здолавши тернопільську “Ниву” – 3:0.

Приємно, що два футболісти “Прикарпаття” – правий захисник Юрій Радульський і центральний півзахисник Владислав Бучакчийський увійшли до символічних збірних за версією сайтів Sport Arena і Footboom.

- РЕКЛАМА-
«Епіцентр» - «Прикарпаття». Анонс матчу першої ліги

“Епіцентр” у групі А йде на другій позиції вслід за “Агробізнесом”, набравши 11 очок. Підопічні Сергія Нагорняка перемогли “Ниву” (1:0), “Хуст” (5:2) і “Буковину” (2:0), а на Закарпатті зіграли внічию з “Металістом” (0:0) і “Миаєм” (0:0). Щоправда, три очки кам’янча́н анулюють через зняття “Хуста” з Першої ліги. 

Понеділковий матч стане шостим в історії протистоянь цих команд, які познайомилися між собою у сезоні 2022/23, коли обмінялися домашніми перемогами у чемпіонаті – 1:0 в Івано-Франківську та 2:0 у Дунаївцях.

«Епіцентр» - «Прикарпаття». Анонс матчу першої ліги

Минулого сезону суперники зіграли ще тричі. Спершу “Епіцентр” здобув мінімальну перемогу на стадіоні “Рух” (2:1), виборовши путівку до 1/16 фіналу Кубка України.

А от на першому етапі чемпіонату опоненти двічі розійшлися миром – 2:2 в Івано-Франківську та 1:1 в Кам’янці-Подільському. Цікаво, як завершиться шостий поєдинок між цими командами?

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні