-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Журналіст з Франківська Володимир Кушніренко удостоєний медалі “За сумлінну службу” в ЗСУ

-Реклама-spot_img
spot_img

Франківського журналіста Володимира Кушніренка нагородили медаллю “За сумлінну службу”. Почесну нагороду захиснику України за його непохитну відданість справі та високий професіоналізм у захисті Батьківщини вручив Назарій Кішак.

Командир зведеного підрозділу 153-ї окремої механізованої бригади Назарій Кішак особисто вручив Володимиру Кушніренку відзнаку “За сумлінну службу”.

На зображенні може бути: 2 людини

«Це не просто нагорода, а визнання його відданості, мужності та непохитного патріотизму», – пояснив Назарій Кішак під час церемонії нагородження.

Володимир Кушніренко зарекомендував себе як високопрофесійний захисник України.

«Кожного дня він виходить на передову, щоб виконувати свою роботу з максимальною ефективністю. Його професіоналізм вражає – ворог не має шансів перед такою відданістю справі», – відзначив представник командування.

На зображенні може бути: 2 людини, телефон та текст

Колеги характеризують Володимира як людину з чіткими життєвими принципами.

«Володимир – людина з твердою життєвою позицією, чітким світоглядом та безмежною любов’ю до своєї країни. Володимир чітко усвідомлює, що від його дій залежить мир і спокій кожного з нас», – підкреслив Назарій Кішак.

- РЕКЛАМА-

Служба Володимира Кушніренка стала джерелом натхнення для багатьох.

«Його приклад надихає та зміцнює віру в перемогу. Володимир – це той воїн, який знає, за що бореться, і щиро вірить у нашу спільну мету», – зазначив представник військової частини.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні