-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Спред замість масла: на Прикарпатті затримали постачальника неякісних продуктів військовим частинам. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Лише за одним договором сума завданих збитків майже 580 000 гривень. Отримані у злочинний спосіб гроші, підозрюваний легалізував шляхом надання поворотної фінансової допомоги різноманітним суб’єктам господарювання без фактичного повернення коштів. За скоєне йому загрожує до 12 років з конфіскацією майна. 

Між оборонним відомством та низкою комерційних структур були укладені договори щодо постачання продуктів – вершкового масла – для військових частин, дислокованих в Івано-Франківській області, загальною вартістю 10 млн грн, передає Правда з посиланням на обласну поліцію.

Однак, як встановили поліцейські, замість вершкового масла постачальник закупив небезпечний для здоров’я та дешевий спред з пальмовою олією, який продавав Збройним силам за цінами дорогого масла.

Лише за одним із договорів, укладеним з підконтрольним депутату Київради товариством, сума завданих збитків становить майже 580 000 гривень.

- РЕКЛАМА-

Отримані за поставлену продукцію кошти, фігурант легалізував шляхом нібито надання поворотної фінансової допомоги різноманітним суб’єктам господарювання.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчі слідчого управління обласної поліції провели санкціоновані обшуки в офісах фірм-постачальників та за місяцями мешкання причетних осіб.

Також, на підставі зібраних доказів керівникові одного з товариств було повідомлено підозру:

  • – ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 (службове підроблення),
  • – ч. 4 ст. 190 (шахрайство),
  • – ч. 2 ст. 209 (легалізація (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом) Кримінального кодексу України

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Поводяться подальші заходи для встановлення остаточної суми завданих збитків та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до схеми.

За скоєне керівникові комерційної структури може загрожувати до 12 років увʼязнення з конфіскацією майна.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні