-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Ворохті освятили пам’ятний банер полеглому воїну Юрію Проданюку

-Реклама-spot_img
spot_img

18 вересня у центрі селища Ворохта Івано-Франківської області відкрили інформаційний банер військовослужбовцю Юрію Проданюку.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Ворохтянської селищної ради, пише Правда.іф.

Як йдеться у дописі, у Ворохті — це чотирнадцятий меморіальний банер. На відкриття інформаційного стенда Юрію Проданюку прийшли його рідні, друзі та знайомі, представники влади та духовенства.

Після панахиди за полеглим бійцем присутні вшанували пам’ять воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалів. Волонтери спілки “Твій дім — твоя підтримка” передали родині Юрія Проданюка прапор 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила з підписами побратимів.

- РЕКЛАМА-
На Прикарпатті освятили пам'ятний банер бійцю Юрію Проданюку

Рідним Юрія Проданюка передали прапор бригади, в якій він служив, з підписами побратимів. Facebook/Ворохтянська селищна рада

Що відомо про Юрія Проданюка

Юрій Проданюк народився 6 березня 1991 року. Працював у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради.

Чоловік мобілізувався у 2023 році, служив водієм кулеметного взводу у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.

Юрій Проданюк загинув 24 серпня 2024 року під час артилерійського обстрілу РФ в місті Костянтинівка Донецької області.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні