-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Захисниця Оксана Рубаняк з Прикарпаття потрапила до престижного рейтингу Forbes

-Реклама-spot_img
spot_img

21-річна командирка взводу безпілотних авіаційних комплексів та поетеса з Івано-Франківщини Оксана Рубаняк увійшла до щорічного рейтингу Forbes Ukraine “30 до 30”.

Цей список, який публікується вже п’ятий рік поспіль, відзначає молодих лідерів різних галузей, які вже зараз формують майбутнє України.

Про це прикарпатка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці, пише Правда.іф.

“30 до 30, коли тобі 21. Люблю такі події за натхненних людей, що роблять все можливе від себе, щоб змінювати країну і продовжувати боротьбу. Насправді, приємно вражена була себе побачити у списку @forbes.ukraine.official 30 до 30. Адже, вважаю, що мій внесок є недостатнім, а людей із вражаючими та героїчними вчинками набагато більше”, – зазначила Оксана Рубаняк.

Ось що пише Forbes  про нашу землячку:

- РЕКЛАМА-

«Як командир підрозділу, в якому переважно чоловіки, вдало виконує бойові завдання та має лідерські якості командира», — Олена Шевцова, радниця командувача ЗСУ.

Військова Оксана Рубаняк у ЗСУ з перших днів повномасштабної війни. Спочатку була кулеметницею, зараз керує взводом, який займається розвідкою на БпАк.

Ксена організовує роботу взводу, відбирає бійців, вчить, комунікує з вищим керівництвом та суміжними підрозділами, а також забезпечує підрозділ усім необхідним. «Від бійців потрібна лише робота, решта на мені», – каже військова. Розповідає, що не випускає екіпажі на «нуль», доки не пересвідчиться, що у них є все необхідне для роботи, що до них точно доїде машина евакуації, а логістичні шляхи дозволяють швидко доставити провізію та обладнання.

У 17 років Оксана Рубаняк випустила поетичну збірку. Під час повномасштабної війни ще дві. Одна з них – «Назустріч смерті» – фактично окопний щоденник, поданий у поетичній формі. Друга – «Дорога життя» – вірші, присвячені її загиблим товаришам. Після війни Рубаняк бачить себе у державотворенні. Невеликий досвід роботи в держорганах у неї є – до повномасштабної війни вона працювала у департаменті молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, а також навчалася в Університеті ім. Стефаника на факультеті публічної політики та адміністрування.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні