-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Комплекти захисту для роликів для дорослих та дітей: що сюди входить

-Реклама-spot_img
spot_img

Під час катання на роликах необхідно забезпечити повноцінний захист. Завдяки використанню спеціального спорядження вдасться запобігти травмам. Відповідно, катання стане безпечнішим. Саме тому варто купити захист для роликів. Однак спершу не зайвим буде ознайомитися з його особливостями.

Як правильно вибрати комплект захисту

Захист для роликів виявиться ефективним лише за умови, що він відповідатиме певним вимогам. Серед них варто виділити такі:

  • точно підібраний розмір;
  • зручність;
  • зносостійкість.

Дитячий захист для роликів, як і дорослий, може мати різний тип кріплення. Від нього залежить зручність використання та надійність. Відповідно, цей нюанс не варто залишати без уваги.

- РЕКЛАМА-

Найзручнішим варіантом є липучки. Користуватися такими застібками зможе навіть мала дитина. Трапляються також моделі наколінників та налокітників із панчішним типом фіксації. Він досить ненадійний. Зумовлено це тим, що панчоха нерідко сповзає під час катання.

Окремо варто виділити захисні аксесуари з професійної категорії. До них належать вироби з комбінованим різновидом кріплення. Вони найзручніші у використанні та відрізняються підвищеною ефективністю.

Огляд популярних моделей та брендів захисту для роликів

Зовсім не обов’язково обирати набір захисту для роликів того ж бренду, що й самі роликові ковзани. Це не є принциповим. Можна придбати комплект іншої торгової марки. Усі аксесуари можна підібрати окремо. В набір мають входити:

  • шолом;
  • наколінники;
  • налокітники;
  • шорти;
  • сумка для роликів;
  • захист на зап’ястя.

Набір може складатися з аксесуарів різних брендів. Наприклад, дуже добре себе зарекомендувала продукція таких торговельних марок, як Triple Eight, Recruit та REKD.

Наприклад, шолом дитячий для роликів MET Hooray оснащений новою системою регулювання розміру. Для його виготовлення використовувався новий тип застібки для підборіддя. Він більш зручний та безпечний для дітей.

Доповнить спорядження набір Flying Eagle. Він містить захист для зап’ястя, наколінники та налокітники з дбайливо продуманою конструкцією.

Вибір захисту для катання на роликових ковзанах досить великий. Виробники постійно вдосконалюють моделі. Завдяки цьому підвищується рівень їхньої ефективності. Водночас комплекти відрізняються не лише за складом та матеріалами, а й дизайном.

Купити ролики для дорослих та дітей за доступними цінами. Оберіть надійну модель для активного відпочинку і розваг на свіжому повітрі!

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні