-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Двоє ветеранів з Прикарпаття увійшли до збірної України, яка виступатиме на міжнародних змаганнях Arnold Classic Europe

-Реклама-spot_img
spot_img

Двоє ветеранів з Івано-Франківщини Сергій Тарнавський та Андрій Якубенко увійшли до національної збірної, яка братиме участь у міжнародному спортивному фестивалі Arnold Classic Europe. Його у 2011 році заснував Арнольд Шварценеггер. Змагання проходитимуть з 11 до 13 жовтня 2024 року в столиці Іспанії — Мадриді.

Про це повідомили на Facebook-сторінці управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Склад команди, яка представлятиме Україну на міжнародних змаганнях 24 вересня, оприлюднило Міністерство у справах ветеранів.

“Національна збірна на Arnold Classic Europe — це найбільша збірна ветеранів з усіх, що брали участь у міжнародних спортивних змаганнях. Відбір був максимально прозорим, зрозумілим та відбувався за спортивними принципами”, — цитують у дописі президента громадської організації “Федерація стронгменів України” Сергія Конюшка.

- РЕКЛАМА-

Щороку в Arnold Classic Europe беруть участь тисячі спортсменів з понад 50 країн світу. У 2024 в межах фестивалю відбудуться міжнародні спортивні змагання ветеранів Strong Spirit’s Games.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні