-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“ЦВК видала постанову, яка вказує на можливу підготовку до виборів”, — прикарпатська нардепка Оксана Савчук

-Реклама-spot_img
spot_img

Оксана Савчук заявила, що йдеться про постанову Центральної виборчої комісії України від 20 вересня щодо впорядкування та зміни виборчих дільниць.

Про це нардепка партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода” з Івано-Франківська Оксана Савчук сказала в етері Ранок.LIVE, пише Фіртка.

“Виборчі дільниці станом на сьогодні сформовані за останніми виборами, які відбулися у 2020 році. Це були місцеві вибори. І тепер потрібно взагалі дивитися по території, які виборчі дільниці є.

Зрештою, деякі точки, де колись відбувалися голосування, зруйновані війною. ЦВК має зробити аналіз чинного стану речей”, — уточнила нардепка.


Зауважимо, раніше в західних медіа писали, що президент України Володимир Зеленський нібито розглядає можливість проведення президентських виборів у 2025 році. 

Зокрема, як писало видання The Economist, начебто президент на тлі зниження рейтингів розглядає можливість проведення виборів наступного року.

“Попри те, що торік усі великі політичні партії домовилися відкласти вибори до закінчення війни, Зеленський, як кажуть, розглядає можливість призначення президентських виборів наступного року, щоб зміцнити свою владу”, — йдеться в матеріалі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні