-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Що задекларував новий керівник прикарпатського ТЦК Василь Масьовський

-Реклама-spot_img
spot_img

У вівторок, 01 жовтня стало відомо, що Івано-Франківський обласний ТЦК та СП очолить полковник Василь Масьовський. У своїй декларації із доходів він вказав зарплату та матеріальну допомогу.

Нагадаємо, що Василь Масьовський – офіційно т.в.о. начальника Івано-Франківського ОТЦК

Про це пише “Галка” з посиланням на інформацію, розміщену в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, у Василя Масьовського є дві земельні ділянки у Чернівецькій області: 800 м2 у місті Кіцмань та 2537 м2 у селі Мамаївці. Також у спільній власності із дочкою є квартира із 2009 у місті Сторожинець, що у Чернівецькій області, площею 54 м2. 

- РЕКЛАМА-

За 2023 рік військовослужбовець задекларував 483 581 гривні заробітної платні, 28 665 гривень матеріальної допомоги та прибуток від продажу Mercedes-Benz у 603 680 гривень. У власності посадовця лишається автівка Renault 1994 року випуску, яку він придбав у 2009 році.

У Василя Масьовського є збереження у 3 000 доларів та 5 000 євро.

Також читайте: Земельні ділянки та понад 2,5 мільйона зарплати: декларація нового голови Івано-Франківського апеляційного суду 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні