-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську відкрили пам’ятні дошки чотирьом захисникам

-Реклама-spot_img
spot_img

На фасаді ліцею імені В’ячеслава Чорновола відкрили та освятили анотаційні дошки полеглим випускникам, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Пише Правда.іф , посилаючись на Івано-Франківська міська рада

  • Олександр Підлузький – доброволець, який пішов на фронт. Під час відвідування рідної школи, вже будучи військовим, вказав на існуючі дошки та промовив: «Залиште місце для мене». Олександр загинув 24 квітня 2024 року в бою поблизу села Михайлівка.
  • Роман Паньків – доброволець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, вступив до лав захисників у перший день повномасштабного вторгнення. Його шлях перервався 18 травня 2024 року через важкі поранення. У 21 рік Роман написав список бажань, серед яких були: «Хочу в житті залишити слід, завоювати повагу старших та бути близьким із сім’єю». Йому все вдалося!
  • Євген Хоміцький – сержант, командир розрахунку гармати 2-го артилерійського взводу 3-ї артилерійської батареї 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, під час відпустки, на прохання мами підлікуватися, сказав: «Який приклад я подаю своїм хлопцям? Який я командир?». Євген загинув 30 грудня 2023 року поблизу села Кам’янське.
  • Сергій Гирявець у 2023 році вирушив до м. Херсон у штурмові війська. 11 лютого 2024 року від важких поранень він пішов із життя. «Так, було страшно, але це моя професія, маю її виконувати», — сказав Сергій.

Пам’ять про всіх полеглих бійців житиме в наших серцях вічно. Завдяки їм ми маємо віру в світле майбутнє для нашої держави. Співчуття рідним та близьким загиблих героїв.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні