-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківців запрошують на виставу “Сталкери”, із Ірмою Вітовською у головній ролі

-Реклама-spot_img
spot_img

Наприкінці жовтня івано-франківцям покажуть популярну виставу “Сталкери”, яку грає ціла плеяда відомих українських акторів, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

Франківців запрошують на виставу "Сталкери", із Ірмою Вітовською у головній ролі

Вистава є лауреатом та переможцем численних театральних премій та фестивалів.

Франківці зможуть її переглянути у п’ятницю 25 жовтня о 18.00 годині

За сюжетом, забуті, нікому непотрібні живуть собі десь у покинутому чорнобильському селі чудернацька баба Пріся, її хвороблива донька Слава та придуркуватий онук Вовчик. Колись у Вовчика був тато, але його вже давно немає, одного разу він нишком зібрав найнеобхідніші речі – свої документи і всі гроші, та зник у невідомому напрямку.

Це специфічна комедія, де міф та реальність мають однакову силу, де радіоактивний гумор межує з правдою нашого життя, де картопля – делікатес, а «згущьонка» – просто фантастика! «Чому ми живемо в зоні, а інші люди живуть там – «не в зоні»? У виставі ця чорнобильська Зона відчуження набуває метафори цілої України, штучно відрізаної від світу. У виставі виразно й точно озвучені основні страхи та ілюзії українців. Міфічна Європа, подорож до якої фінансово не доступна більшості, лякає своїми «свободами». Тікати з цього світу можна тільки на той.

- РЕКЛАМА-

«Сталкери» – це початок співпраці режисера Стаса Жиркова та відомого українського драматурга Павла Ар’є. Вистава з величезним успіхом іде в Києві, неодноразово брала учать в українських та міжнародних фестивалях та гастрольних турах. «Сталкери» та «Слава героям» – це своєрідний диптих про сучасну Україну, яку не знають у світі. Але яка заслуговує на те, щоб її почули.

Вистава-володарка театральної премії “Київська Пектораль”

жанр: специфічна комедія
автор Павло Ар’є
режисер Стас Жирков
художниця Юлія Заулична

актори:
заслужена артистка України Віталіна Біблів,
заслужена артистка України Ірма Вітовська-Ванца (акторка Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка),
Дмитро Олійник,
Владислав Писаренко

голоси: Олег Фагот Михайлюта та Інна Мірошниченко

тривалість: 140 хв. (з антрактом)
обмеження за віком: 14 плюс

Квитки можна придбати за цим посиланням

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні