-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Крадій-невдаха: в Івано-Франківську злодій проник в салон блогерки, яка записала все на відео

-Реклама-spot_img
spot_img

Вночі злодій проник в салон-магазин блогерки з Івано-Франківська, але потрапив на камери відеонагляду.

У ніч на 8 жовтня 2024 року в Івано-Франківську сталася зухвала крадіжка в салоні-магазині відомої місцевої блогерки та представниці б’юті-індустрії Альони Холодович, пишуть Версії.

Альона Холодович просить опізнати злодія, який проник в її магазин.

В своєму блозі в Інстаграмі вона опублікувала відео з камер з різних ракурсів. Згідно з опублікованими кадрами, злочин стався близько 23:00. На відео видно, як зловмисник, ігноруючи звуки сигналізації, проникає до приміщення. Він швидко перестрибує через стійку та починає обшукувати шухляди столу. Перебування крадія в салоні тривало менше хвилини, але цього часу йому вистачило, щоб викрасти робочий телефон. На камерах можна роздивитись частину його обличчя.

«Крадій звичайно аматор. Ну не вмієш – не берись. Навіть я, якби йшла красти, то підготувалась би краще», – підписала відео Альона Холодович.

- РЕКЛАМА-

Також блогерка розповіла, що через проникнення злодюжки змушена була пів ночі провести в магазині. Вона також додала, що злодій діяв непрофесійно, що може значно полегшити його ідентифікацію.

«Я ще й захворіла. Дуже погано себе почувала. Ну не міг він залізти тоді, коли я не хворіла. Ще й такий крадій – без маски, без рукавичок, в кольоровому одязі», – розповіла Холодович.

Власниця підтвердила, що злодій забрав з шухляди робочий телефон марки Apple iPhone.

«Забрав XS Max. Там навіть динамік погано працює. Навіть якщо він його на запчастини продасть – то це максимум 1500 гривень. Навіщо позоритись за ті півтори тисячі гривень? Ну не вмієш – то не берись», – прокоментувала блогерка.

Згодом Альона Холодович опублікувала ще одне відео, ймовірно з тим самим зловмисником. Один з тату-салонів Івано-Франківська теж повідомив, що їх обікрали.

«А то він з досвідом чувак. В такому самому одязі», – відмітила Холодович.

А одному з місцевих телеграм-пабліків повідомили, що злодій зламав замок та проник в тату салон. Але там також потрапив на камери.

«Повз проїхало багато автівок, але ніхто не запідозрив чогось дивного», – йдеться в повідомленні.

Альона Холодович відома в Івано-Франківську як успішний майстер та інструктор нейл-індустрії. Вона була власницею однієї з найбільших студій міста, а згодом відкрила школу манікюру. В травні 2021 року заснувала бренд для майстрів TOUCH by Kholodovych. Крім того, вона є власницею магазину «Kholodovych shop».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні