-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Україну йдуть заморозки: Міненерго спрогнозувало ситуацію з відключеннями світла

-Реклама-spot_img
spot_img

Міністерство енергетики України не прогнозує відключення світла на тлі заморозків, які очікуються в Україні наступного тижня.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” повідомив заступник міністра енергетики Микола Колесник, передає Суспільне.

“Енергосистема на сьогодні працює стабільно. Ті заморозки, які прогнозуються, не будуть протяжними”, — заявив Колісник.

Заступник міністра нагадав, що опалювальний сезон в Україні розпочинається, коли середньодобова температура повітря тримається на рівні 8 градусів тепла або нижче протягом трьох днів поспіль.

За словами Колісника, тривале зниження температур впливає на енергосистему, оскільки споживання електроенергії збільшується.

“На сьогодні впроваджено необхідний комплекс заходів, до прикладу, з випередженням графіків проведено всі технічні заходи підготовки функціонування об’єктів атомної генерації. Вже дев’ять блоків є в енергосистемі, що додає нам потужності, додає можливості покривати збільшений попит”, — наголосив Колісник.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні