-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині суд оштрафував підприємця за вплив на військово-лікарську комісію

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський міський суд визнав винним підприємця у зловживанні впливом. За намагання отримати за хабар довідку ВЛК про тимчасову непридатність до військової служби ухилянта, колишньому військовому присудили 153 тис. грн штрафу.

Як йдеться у вироку, який винесли 8 жовтня, у січні 2024 року на території Івано-Франківської обласної лікарні обвинувачений пообіцяв ухилянту за 6 тис. доларів вплинути на голову та членів ВЛК, щоб ті видали довідку про тимчасову непридатність до військової служби. Чоловік встиг отримати 4 тис. доларів авансу, поки його не викрили правоохоронці.

В суді підприємець визнав свою вину і розповів, що проходив службу в лавах ЗСУ і має знайомих серед членів військово-лікарської комісії. Обвинувачений попросив суд суворо його не карати, бо має інвалідність та двох дітей, в одного з яких онкологічне захворювання.

Дослідивши всі матеріали справи, суддя Наталія Деркач визнала прикарпатця винним у зловживанні впливом і призначила йому 153 тис. грн штрафу. На вирок можуть подати апеляцію.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні