-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті провели масштабні навчання з цивільного захисту. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківській області провели масштабні тактико-спеціальні навчання з цивільного захисту. За легендою, стався масований ракетний обстріл.

Метою навчань було відпрацювання дій, пов’язаних з аваріями на об’єктах енергетики внаслідок воєнних дій, пише Правда з посиланням на 50 полк імені полковника Семена Височана Національної гвардії України.

Згідно зі сценарієм, атака була спрямована на об’єкти критичної інфраструктури, зокрема енергетики, хімічно-небезпечні об’єкти та житловий сектор. Учасники відпрацьовували дії у різних ситуаціях, включаючи припинення електропостачання, руйнування житлових будівель та витік небезпечних хімічних речовин.

Під час навчань відпрацьовувалися такі завдання як проведення розвідки та оцінка масштабів надзвичайних ситуацій, координація дій різних служб та підрозділів, проведення аварійно-рятувальних робіт, надання медичної допомоги постраждалим, евакуація населення та ліквідація наслідків техногенних аварій.

“Ці навчання були надзвичайно корисними для нас. Ми мали можливість відпрацювати взаємодію з іншими службами в умовах, максимально наближених до реальних. Особливо важливим було відпрацювання сценаріїв з евакуації цивільного населення та забезпечення безпеки на об’єктах критичної інфраструктури. Такі тренування значно підвищують нашу готовність до дій у надзвичайних ситуаціях” – ділиться враженнями військовослужбовець 50 полку імені полковника Семена Височана, капітан Дмитро Калюга.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні