-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Черкасах побилися прихильники ПЦУ та УПЦ МП: люди штурмували ворота храму та кидалися лавками

-Реклама-spot_img
spot_img

У Черкасах, поблизу Свято-Михайлівського кафедрального собору, сталася бійка між прихильниками Православної церкви України та Української православної церкви московського патріархату. Це сталося після повідомлень про те, що собор перейшов від УПЦ МП до ПЦУ.

Про бійку поблизу собору пише черкаське видання «18000». Також відео бійки поблизу храму поширив народний депутат Артем Дмитрук, пише Громадське.

Раніше військовий капелан Володимир Рідний заявив, що Свято-Михайлівський собор, який був у користуванні парафіян УПЦ МП, перейшов до ПЦУ. За його словами, цей храм перейшов без тамтешніх священників.

Згодом він повідомив, що цей храм стане гарнізонним та буде відкритим для всіх військовослужбовців, а також запросив усіх парафіян церкви до спільної молитви українською мовою.

- РЕКЛАМА-

А втім, як пише видання «18000», після повідомлень про перехід храму до ПЦУ поблизу нього зібралися прихильники УПЦ МП, які намагалися вдертися на територію собору. Між ними та прихильниками ПЦУ почалася бійка.

У коментарі hromadske пресслужба поліції Черкаської області повідомила, що наразі на місці інциденту працюють правоохоронці, які намагаються підтримувати правопорядок.

Про затриманих чи поранених унаслідок бійки інформації наразі немає.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні