-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сети суші: особливості та переваги

-Реклама-spot_img
spot_img

Японська кухня сьогодні на піку популярності. Особливо, якщо йдеться про сети суші. Замовити їх вигідно з багатьох причин – від різноманітності варіацій до доступної ціни. Переваг такого рішення також предостатньо. У цьому легко переконатися на прикладі меню популярного ресторану EatSushi https://kyiv.eat-sushi.com/. Тут кожен гурман зможе знайти щось для себе і точно залишиться задоволений.

Особливості сетів суші: чому вони такі популярні

Почнемо з найпростішого. Сет суші – це комбо з різних ролів. У кожен такий набір може входити мінімум 3 роли. Головна відмінність між сетами полягає в наповненні. Це не тільки загальна кількість ролів, а й їхній підсумковий смак. Наприклад, у набори можуть входити холодні і теплі роли, з креветкою і тунцем, класичні нігірі та оригінальні футомакі.

Відзначимо також такі особливості сетів суші:

- РЕКЛАМА-
  • Поєднання смаків. Кожен набір формується таким чином, щоб був гармонійно розкритий смак ролів і всі варіації поєднувалися між собою. Це також дає змогу спробувати для себе нові смаки.
  • Універсальність. Суші-сети підходять для будь-якого приводу. Це може бути звичайна сімейна вечеря, посиденьки з друзями після роботи або гучна вечірка. Які б роли Ви не любили, вдасться підібрати сет кожному.
  • Доступність у ціні. Як видно з меню EatSushi https://kyiv.eat-sushi.com/menu/seti, замовляти суші сети набагато вигідніше, ніж роли окремо. Враховуючи постійні акції від ресторану, вигода багаторазово збільшується.

Сет суші – це не тільки смачна і різноманітна страва. Це також чудова можливість урізноманітнити смакові горизонти і спробувати щось абсолютно нове для себе.

3 найкращі сети суші від EatSushi

EatSushi – популярний київський ресторан, який спеціалізується виключно на японській кухні. Готується вона з дотриманням усіх стандартів, що позитивно відбивається і на якості страв. Переконатися в цьому вдасться, якщо детальніше ознайомитися з меню.

Щоб трохи спростити вибір, пропонуємо звернути увагу на 3 найкращі сети суші від EatSushi:

  • «Ніндзя». Невеликий сет, у якому вдалося поєднати абсолютно різні смаки. Наприклад, оригінальний «Інь ян рол з лососем і тунцем» чудово поєднується з класичною «Каліфорнією з лососем у кунжуті».
  • «Легенда». Різноманітність цього сету приємно вразить навіть досвідченого гурмана. Чого тільки варте комбо «Футомакі з креветкою», «Каліфорнії з крабовим міксом» і «Каліфорнії Торі» – встояти перед цим поєднанням неможливо.
  • «EatSushi». Однойменний сет ідеально підходить для гучної вечірки або зустрічі великою компанією. До нього увійшло відразу 8 різних ролів, загальною вагою в 2 кг. Це дасть змогу розкрити для себе з нового боку звичну класику й оцінити оригінальні смаки.

На популярні сети з меню EatSushi регулярно встановлюються знижки, що робить їх ще доступнішими. Приємний бонус при кожному замовленні в ресторані – безкоштовна доставка по всьому місту.

Якщо думаєте де і які сети суші замовити, відкиньте всі сумніви. Переходьте в меню EatSushi й оформіть замовлення просто зараз.

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні