-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Більше 1500 товарів: скільки підприємств з Прикарпаття доєднались до програми «Національний кешбек»

-Реклама-spot_img
spot_img

За ініціативою Президента України Володимира Зеленського в Україні реалізовують програму “Національний кешбек”. До неї долучилась низка підприємців з Івано-Франківщини.

Про це під час відеозвернення розповіла голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, пише Фіртка.

Впродовж місяця українці за придбання вітчизняних товарів мають можливість отримувати кошти на власний рахунок. Для цього достатньо при покупці обирати товари з позначками “Зроблено в Україні” і опісля отримати кешбек.

Для участі в програмі “Національний кешбек” потрібно перевірити маркування на упаковці, щоб на ній було написано “Зроблено в Україні” або зісканувати товар за штрихкодом. Держава повертає 10% від суми покупки.

Отримані кошти можна буде використати на оплату медичних, комунальних послуг, транспорту, мобільного зв’язку, а також спрямувати на підтримку Збройних Сил України, або придбати військові облігації.

“Сьогодні на Прикарпатті до програми приєдналися 76 продавців, мережа в яких налічує 711 торгових точок. Щодо виробників з Прикарпаття, то свою продукцію зареєстрували вже 23 суб’єкти господарювання, асортимент перевищує 1600 товарів”, – повідомляє Онищук.

- РЕКЛАМА-

Щоб скористатися програмою, потрібно оформити картку, на яку держава перераховуватиме кошти, надати дозвіл на передачу даних про транзакцію з обраних карток при купівлі товарів в магазинах, що долучилися до програми, з мобільного застосунку Дія, обрати послугу “Національний кешбек” та вибрати оформлену картку для отримання коштів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні