-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Які новинки з’явилися у книгарнях міста?

-Реклама-spot_img
spot_img

Які новинки з’явилися у книгарнях міста?

Відтепер на нашому сайті ви можете дізнатися про нові видання, які нещодавно з’явилися у книгарнях Івано-Франківська. Сьогодні Правда.іф розповідає про три книги, які зацікавили нас цього тижня і які ви можете придбати у крамниці «Букініст».

 

- РЕКЛАМА-

Богдан Коломійчук «Лемберг. Справи комісара Вістовича»

Які новинки з’явилися у книгарнях міста?

З анотації: «Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) – український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова-2013» за історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож». Автор збірок детективних повістей «Таємниця Єви» (2014), «В’язниця душ» (2015), «Небо над Віднем» (2015), «Візит доктора Фройда» (2016), що виходили друком у видавництві «Фоліо». У творах письменника поєднуються захоплюючий сюжет, містика, гумор та правдиві історичні факти.

Під титулом «Лемберг» зібрані романи і повісті з циклу пригод львівського комісара Адама Вістовича. Події у творах, що увійшли до видання, відбуваються на початку XX століття у Львові, Кракові, Відні, Будапешті. Загадкові події, заплутані справи, карколомні пригоди і безкомпромісний комісар поліції володіють увагою читача до останнього рядка».

 

Соловка Л., Оришко С. «150 із 150 тисяч. Голокост євреїв Прикарпаття як складова етнодемографічної Катастрофи Східної Галичини»

Які новинки з’явилися у книгарнях міста?

З анотації: «У пропонованому виданні, насамперед, із метою висвітлення втраченого світу – галицьких євреїв – зроблено культурологічний зріз внеску відомих галичан єврейського походження в духовний розвиток не тільки краю, а й світової скарбниці культури впродовж століть. Розділи про етносоціальне становище та основні тенденції суспільно-політичного життя в 1930-х роках та на початковому етапі Другої світової війни й радянізації краю в 1939-1941 рр. сприяють не тільки розкриттю картини напередодні Катастрофи, але й розвінчуванню певних історичних міфів».

 

Людмила Петрановська «Таємна опора: емоційний зв’язок в житті дитини»

Які новинки з’явилися у книгарнях міста?

З анотації: «Як формується прив’язаність до батьків від дитинства до підліткового віку? Як стати для сина або дочки міцною і при цьому таємною опорою і виростити їх упевненими й самодостатніми? Що краще: ранній розвиток або природне опанування навичок, дитячий садок або виховання бабусі, свобода або контроль? На ці та інші запитання, якими переймаються батьки, відповідає, ґрунтуючись на науковій теорії прив’язаності, Людмила Петрановська».

 

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні