Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Два футболісти “Прикарпаття” можуть продовжити кар’єру в команді Прем’єр-ліги (відеосюжет)

-Реклама-spot_img
spot_img

Двоє гравців “Прикарпаття” можуть опинитися в Прем’єр-лізі.

Результат пошуку зображень за запитом "“Прикарпаття” Богдан Оринчак "

Новачок української Прем’єр-ліги СК “Дніпро-1” розпочав підготовку до сезону та збирається підсилитись. Серед гравців на перегляді є і футболісти франківського ФК “Прикарпаття”.

- Advertisement -

На перегляді у дніпровській команді перебувають: голкіпер юнацької збірної України та “Олімпіка” Дані Джуніор Лтайф, екснападник “Оболонь-Бровар” Араміс Кузін, колишній півзахисник “Дніпра” Дмитро Нагієв та ексзахисник “Карпат”, який із зими виступає у другому польському дивізіоні, – Олег Бородай.

Також разом з командою тренуються футболісти “Прикарпаття” Богдан Оринчак та Ярослав Конкольняк, які протягом сезону забили на двох близько 20 голів та неодноразово попадали в символічні збірні туру.

Джерело: Sport.if.ua з посиланням на Ютуб-канал “Спорт Дніпропетровської області”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Тим “патріотам” команди “рідного краю” навіть якщо б прийшло запрошення з Росії , вони б і хвилинки не вагались , і зрадили б не тільки Івано-Франківськ , який їх пригрів і зробив футболістам , але й Україну. Ось тобі і “патріотизм” до рідного краю…

  2. Ось тобі і “патріотизм” гравців команди “рідного краю”… Марцинків для власного піару незаконно фінансує команду з міського бюджету , вихвалюючись , що в ній зібрались тільки місцеві вихованці. Дуже файно. За кошти громади міста цих сільських бахурів навчають попадати по м’ячі , підтягують їх трохи до відповідного рівня , а ті в знак “вдячності” за те , що витягли їх з сільського болота при першій нагоді зраджують команду , що зробила з них футболістів. Раніше це зробив Приймак , тепер ще ціла група… А тепер що , знову їхати на бідні села і знову збирати нових бахурів , “відданих” команді “рідного краю”.

Comments are closed.

-Реклама-
Квартири Івано-Франківськ
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні