Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківці в головній святині міста подякували Богу за прожитий рік

-Реклама-spot_img
spot_img

У вівторок, 31 грудня, о 19:00 год. в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, м. Івано-Франківська, кількасот вірних прийшли на Божественну Літургію, в якій дякували Господеві за прожитий 2019 рік.

Очолив моління Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин у співслужінні священиків собору та тих, що прибули на молитву-подяки.

У своєму слові Владика Володимир зосередив увагу на вмінні кожного дня дякувати Богу за все у нашому житті: за дар життя, за рідних та близьких, за землю, свободу, і всякі дари, що походять від Бога щоб Він надалі нам благословив, а й дарував більше ніж ми того просимо чи на те заслужили.

- Advertisement -

Окрему увагу архієрей звернув на молитву у всіх потребах нашого життя до Пречистої Богородиці, нашої Матері Небесної, нашої Покровительки та скорої Заступниці.

Завершилось богослужіння молитвою-подяки за прожитий рік, словами привітань та побажань на рік, що приходить. Опісля всі спільно помолитися за Боже благословення для Батьківщини нашої України гімн «Боже великий, єдиний».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-
купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні